Voor Zzp'ers

Team

Ben jij een zorgprofessional die werkt als zzp’er, dan komen wij graag met jou in contact. ExactZorg denkt graag met je mee! Voor de echte zorgprofessional staat het werken met clienten vaak voorop. Het zoeken naar de juiste opdrachtgever is vaak tijdrovend en vereist een bepaald netwerk.

Ook het onderhandelen over de juiste voorwaarden is voor een zzp’er in de zorg geen dagelijkse kost. Wij helpen je graag met de bemiddeling naar een juiste opdrachtgever, bel of mail ons voor meer informatie.

Uren

Als zzp’er bepaal je je eigen uren en tarieven. Toch wil je graag weten waar je aan toe bent en uitzicht op doorlopende opdrachten. Exactzorg heeft brengt vraag en aanbod samen voor jou in onze planningsapp. Je kunt zelf je diensten accepteren of aan je voorbij laten gaan.

We bieden verschillende uren, tijdstippen en dagen aan waarop je kunt reageren. Door onze voortdurende stroom aan aanbod heb je zowel een gevoel van stabiliteit als de vrijheid om als zzp’er te werken.

Bemiddeling

Exactzorg is een bemiddelingsbureau dat waarde hecht aan persoonlijk contact, zowel met de zzp’ers als met de opdrachtgevers. Wij zoeken naar maatwerk en proberen tegemoet te komen aan de wensen van iedere zzp’er wanneer dit binnen ons vermogen ligt.

Aanmelden

Wil jij als zelfstandig professional aan de slag gaan? Meld je dan aan als werkzoekende via het aanmeldformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Voor Werknemers