Voor Werkgevers

Aanpak

Of je nu tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken of op zoek bent naar zzp’ers voor langere projecten, wij werven en selecteren goed gekwalificeerde kandidaten die passen binnen jouw organisatie en bedrijfscultuur.

Exactzorg kent geen vaste formules en processen, maar hanteert een flexibele en proactieve aanpak, waar persoonlijk contact de sleutel is.

Oplossingen

Wij zijn er voor zorginstellingen op het moment dat zich een zorgvraag voordoet, die niet direct met de eigen krachten ingevuld kan worden. Exactzorg is in staat mee te denken, beschikt over de inhoudelijke kennis en ervaring om samen tot een goede oplossing te komen.

Zo kan er per direct een beroep gedaan worden op een poule aan gekwalificeerde en ervaren zorgmedewerkers. Indien gewenst, kan er met elkaar gekeken worden naar een oplossing voor de langere termijn in de vorm van een project in overeenstemming met de zzp’er.

Arbeidsrelaties

We bieden oplossingen in verschillende soorten arbeidsrelaties:

Aanmelden

Geïnteresseerd en wil je gebruik maken van onze diensten? Meld je dan aan als werkgever via het aanmeldformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Voor Werkgevers