Over Exactzorg

De organisatie

Exactzorg is een bemiddelingsbureau welke is opgericht door mensen uit de zorg.
Wij zijn bekend met het werken als zzp’er in de zorg nadat wij jaren zelf ervaring hebben opgedaan als zorgprofessional.

Wij kunnen ons daarom goed inleven in zowel de positie van de zzp’er maar ook in de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Door de jaren heen hebben wij gezien waar bepaalde dingen goed gaan of juist niet, waardoor beide partijen niet goed geholpen zijn.

We zijn in staat om voor veel situaties een creatieve oplossing aan te bieden die de cliënten uiteindelijk ten goede komen. Snelle communicatie met onze zzp’ers  en opdrachtgevers staat wat ons betreft voorop. Daarbij zoeken we een passende oplossing waarbij alle partijen tevreden zijn.

Werkwijze

Wij geloven in een duurzame samenwerking tussen een zpp’er en opdrachtgever. Aan de andere kant is iedere zzp’er vrij om binnen de zorgbranche flexibel te bewegen. Dit spanningsveld is, zeker in drukke periodes, vaak een reden van veel wisselende krachten op de locatie.

Exactzorg gaat een band aan met de zzp’ers die we bemiddelen en hebben gemerkt dat veel zzp’ers waarde hechten aan een snelle communicatie en een menselijke band met hun bemiddelingsbureau.

Exactzorg is een bemiddelingsbureau en kan veel tijd besteden aan het contact met de opdrachtgever en zzp’er. Dit merken we! Veel zzp’ers blijven hun diensten aan de vaste opdrachtgevers aanbieden en voelen zich thuis bij Exactzorg.

Daardoor kunnen wij vertrouwde gezichten blijven aanbieden die bekend zijn met de locaties. Ook in de drukke zomerperiode kunnen die locaties, die dit hard nodig hebben, rekenen op een aantal vaste zzp’ers. Vooral binnen de zware gehandicaptenzorg geeft dit rust en voorkomt dit bepaalde escalaties.

Zo combineren wij de noodzaak tot flexibliteit met stabiliteit. 

Tarieven

Onze zzp’ers hanteren aantrekkelijke tarieven zonder BTW. Daarbij zijn de reiskosten en eventuele ORT inbegrepen. Onze zzp’ers hanteren een duidelijk tarief zonder verborgen kosten.

Vraag de tarievenlijst aan via: info@exactzorg.nl

Over Exactzorg