Onze Expertise

Specialisme

Exactzorg stelt expertise, flexibiliteit en kwaliteit voorop

Exactzorg is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen zzp’er en opdrachtgever binnen verschillende segmenten in de zorg. We hebben inmiddels ruime expertise in deze bemiddeling binnen de meervoudig gehandicapten zorg maar ook  op het vlak van gedragsproblemen en/ of in combinatie met verstandelijke beperking.

We werken met zzp’ers die het mogelijk maken om vaste gezichten te  koppelen aan locaties die dit nodig hebben. Hiermee bieden de zzp‘ers continuïteit en vertrouwdheid aan de toch al kwetsbare bewoner. We stellen graag de bewoners of clienten voorop  Onze zzp’ers werken om te zorgen!

Instellingen

Bemiddeling tussen zzp’er en zorg in de thuissituatie

Wij bemiddelen ook tussen zzp’ers en zorgvragers die thuis wonen. Dit kan bij cliënten op school, op de werkplek of thuis zijn. Wij weten als Exactzorg hoe belangrijk de juiste begeleiding is.

Voor de zorgbehoefenden die zelfstandig wonen is dit de perfecte oplossing. Onze ambulante zorgmedewerkers beoordelen elke specifieke situatie. Maatwerk en persoonlijk contact zijn de kernbegrippen. Doel is zo zelfstandig en volwaardig mogelijk bij te dragen aan de welgesteldheid van de cliënten.

Bemiddeling

Een vaste baan in de zorg? Op zoek naar vaste versterkingen binnen uw team?

Als zorgorganisatie moet je snel kunnen inspelen op wisselende personeelsinzet of een stijging in de zorgvraag. Wij bemiddelen tussen zzp’ers en opdrachtgevers door de juiste zzp’er te koppelen aan de zorgbehoefte. Wij werken voortdurend aan het zoeken en bemiddelen van de juiste zzp’er voor uw organisatie.

Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd vanuit onze eigen werkervaring in de zorg. Hierdoor kunnen we altijd in contact komen met zzp’ers die goed aansluiten bij de opdrachtgever.

Onze Expertise